husmor nr1

Laga köttbullar, baka, lyssna på radio,smsa,  läsa tidningen och äta samtidigt. Det kan nog inte alla göra!
Dans ikväll, ska bli jättekul och jag har verkligen "tränat hela sommaren" och "stretchat varje dag" hehe får se hur det går


trött& taggad

får bli lite snabbt, är väldigt trött + att jag har missat 8-timmars gränsen :P
Idag var det skolfoto, kul men usch det kändes inte bra. Håller tummarna på att jag inte blundade! Men imorgon är det efterlängtade spexfotot! Finally, minns i sexan när man tänkte: wow vilka coola nior det kommer dröja länge tills jag står det. Men nu gör man det och tiden har gått så fort.
Temat är jorden runt, väldigt roligt eftersom alla ser olika ut :) Än en gång: ska bli så sjukt kul, hela klassen har kommit med idéer och hjälpt till, äntligen något som alla är med på!

Nu säger jag godnatt och tack för mig! <3


dagens fixarstudio inför skolfotot. Undrar hur det blir imorgon..


väskigt värre



Slände ihop ett litet väskkollage :) min favorit är YSL-kuvertväskan! Skulle dö för en sådan, fast i mörkblå. Men det skulle inte skada med en rosa.
Och så vill jag ha en moppe. Eller ska jag ha! Moppe och YSL-väska ja tack! ♥


zZznark

Känns som skolan börjar dra igång mer och mer. Inget psoitivt. Så jävla trött hela tiden.
Slutade runt ett idag för att vi inte hade någon svenska. Det var ju bra för då kunde jag städa mitt rum tänkte jag, Gick in i systers rum och skulle lägga tillbaka några saker men kastade mig på sängen. Och somnade. Vaknade och tänkte: sluta du måste vara vaken! Så jag gick in till mitt rum och satte mig i sängen. Tänkte antagligen hämta datorn eller nått men stört-somnade. Vaknade och tänkte nej men nu får du ge dig, du kommer somna 3 inatt. Men istället drog jag upp täcket från golvet och bäddade in mig, och somnade. Så jag har sovit i ungefär 4 timmar men nu blev jag supertrött! Måste typ slå mig i ansiktet för att hålla mig vaken! och så tror jag att jag kommer bli sjuk, har ont i huvudet, är tröööött och känner mig allmänt blä. Fast det sista är ju ganska normalt.
Imorgon kommer några lärare från Slovenien och besöker oss. fem stycken faktiskt, men kom igen vissa kan knappt engelska (?) Men jag och Angelica kommer vara duktiga och cykla till Stuvsta, om det inte regnar eller något sånt som brukar hända i det lilla landet Sverige.
Nämen nu är jag så trött att jag inte kan läsa vad jag skrivit! Godnatt


          


Jag säger bara en sak... Fy fanken vad go...

mms_img30115 (MMS)

Jag säger bara en sak... Fy fanken vad gott! <3


back to school

godkväll ;) idag har man deppat inför skolan och njutit av varje sekund av sommarlov. Sen skulle tids-opptimisten Saga och hennes familj hämta upp mig för vi skulle kolla på Gurres match men hennes familj zorbade (rulla ner för en backe i en stor boll...) och hade egentligen inte tid med et så jag och Saga kom typ 40 minuter efter att matchen hade börjat men vi hann se ungefär halva. När vi kom stod det 1-1 men tyvärr så gjorde Arlanda två nål :( huddinge ni var verkligen inte bra idag!!!! men vi ska kolla en annan gång snart, för det var ju ganska kul :D och så kändes det bra att få spendera den sista kvällen av sommarlovet med Saga!  <3
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, fick sjukt ont i huvudet nyss, säkert alla tankar som skapat en tromb i min hjärna.
godnatt <3

juste efterlyser någon som kan hjälpa till med design och header, främst header!

                                            

33 timmar

Om 33 timmar sitter jag återigen i skolan och räknar antalet dagar till sommarlovet, haha nästan så! Känner på mig att det kommer att bli ett sjukt jobbigt år med mycket plugg och svåra val (gymnasiet..) men jag har ingen som helst ork! känner mig äckligt utsliten. Har gått och såsat i över en vecka, deppat över det kommande året. Men men, "bara" att bita ihop och jobba på- åh, om det vore SÅ lätt.

Ska inte deppa mer över det, eller jo men aegkjsfädohiaeöwl! Det du.
Idag har jag stirrat på regn och tittat på eclipse <3 och gått en promenad och kollat på kossor och får, en heter Shaun, döpt av mig. Just nu fixar jag med mitt face. Tvålar, krämer, masker and god knows what.


Mina älsklingar <333333333333

livet är ju orättvist

halloj! Idag var jag på ung08 med Saga och Gustaf. Ganska kul, fast en massaaaa rökande fortisar -.-
Roligast var ju självklart sexfrågesport, haha nee.. En förening som heter young pilots var väldigt sköjsig. Man fick provköra en simulator, men jag kracha på landningsbanan :( Men jag och Saga ska gå med där, eller hur?! :D
Sen har jag köpt ett efterlängtat par cheap monday (finally!) Ja det var typ min dag. Jo en sak till. Inte intressan but anyway. Baksidan av mitt högra knä, vad den kroppsdelen nu heter, typ sträcksnär jag går långt. Så efter att ha gått i stan i två dagar lär jag vara handikappad i några dagar.

här skulle jag egentligen sätta in en bild men min "snälla" dator accepterar ej detta


Stan med farmor. Kul? Hmm... Missar korvtå...

Stan med farmor. Kul? Hmm... Missar korvtåget Cp tåg försenat Fullt på tåget Jeffla skit ungar på tåget (skkärp er föräldrar) Dörr som hackar. Vi går AV! stan med farmor. Kul? Hmm... Ingen bra början!


Då har man tagit hål på sagas öra... Igen ...

mms_img40975 (MMS)

Då har man tagit hål på sagas öra... Igen :-P efter att det andra läkt igen. Sedan ville jag informera om att jag skrev ett långt inlägg igår och råkade stänga ner sidan :-( så ni får nöja er med detta!


Grönan here we come! Är serriöst åkrädd!

mms_img40974 (MMS)

Grönan here we come! Är serriöst åkrädd!


då var man ljushårig(are)...

Följande har hänt idag:
Cyklade till Gömmaren med Angelica, träffade Sofia, Olivia och Gabbi. Det var kaaaallt och börja regna :( men det var kul att se alla igen!
Jag och Angelica cyklade till Hudinnge c och köpte material till uppdrag slinga Rebeckas hår. Och så skulle hon köpa en present till hennes pappa.
Vi fortsatte hem till mig, jag satte på mig en ful slinga-håret-mössa som fick mig att se ut som en blåklocka, Angelica började "virka" upp mitt hår men den där djävulusiska mössan funkade ju inte! det gick inte att dra upp håret för det blev stora tovor och mössan sprack :( men duktiga Angelica fixade det ändå.
De var typ allt intressant från min dag, tycker jag :P Imorgon blir de grönan! 
                                                              
ha det bra <3  
                                                               mjaaau


Är på pride, skitkul bilder kommer! ;-)

Är på pride, skitkul bilder kommer! ;-)


Lycka är...

... när man hittar sitt guldkors som varit borta i x antal månader

...
när laptopen äntligen är normal igen (intenet!!) efter x antal månader

Alla borde älska gotland <3 Sista kvällen,...

mms_img19136 (MMS)

Alla borde älska gotland <3 Sista kvällen, sitter vid en stenstrand och njuter av solnedgången <3


Titta vad vi hitta bland sagas kläder :-P

mms_img19131 (MMS)

Titta vad vi hitta bland sagas kläder :-P


solstek

mms_img15805 (MMS)

Steker i solen med saga! Underbart väder, som också drar mycket folk till sig menmen. Ska äta lunch nu, sen ska vi gå iväg till vad Det nu hette :-P skriver mer sen! <3


RSS 2.0