prom dress

En liten sneak-peak på min klänning, utlovade det för väldigt länge sen, tror jag


jobb

öööh var ska man börja? Veckan har inte varit allt för jobbig, skolans dag var lika trevlig som vanligt och så var vi lediga i fredags. Låg ute och pressa hela dan, idag också. Har blivigt lite brunare men minimal skillnad. Just nu sitter jag och deppar för att jag inte har börjat mede SO-uppstats som ska redovisas och lämnas in på tisdag. Sen måste jag skriva en uppstats i tekniken och så har vi vi förhör i sannolikhet på onsdag. Och så har jag dans fyra dagar den här veckan. Och så vill man hinna leva. Oooorkar inte jobba, slutar ändå den här skolan snart!
Hur som helst, idag köpte jag klänning till skolavslutningen och ett par shorts. Och så maste man säga grattis till Loreen äntligen vann rätt land, och grattis till mamma på mors dag. Nu ska jag ladda batterierna inför en förjävlig vecka.
Btw, någon som har jävligt många plåster? Mitt liv är ganska så trasigt just nu..

tävling

Är med i en tävling på officialme.blogg.se där man kan vinna One directions bok forever young signerad av killarna! Hoppas att jag vinner :) som om det skulle hända
Klicka på bilden för att komma till tävlingen


19/5

Sov över hos Saga igår, alltid lia trevligt. På kvällen åkte jag och hennes familj och golfade, haha jag, golfa, nej då var nog inte allt för dålig för att vara andra gången. Det var jätteroligt och mysigt, måste göras om!
Idag då, har jag typ korvart i solen, var ju jätteskönt, om det inte blåste. Vill även säga grattis till min älskade syster som fyller fjortis idag :)
Men nu är jag jäääävligt kissnödig, aa, så bloggar mer en annan gång


kortfattat

Idag var det en rätt så trevlig dag, lite idrott, svenska och dans på eftermiddagen. Var faktiskt roligare än jag tänkt mig. Efter skolan åkte jag in till stan, och lyckades få med mig en present och en kuvertväska hem. Sen blev det lite mer dans på kvällen. Det var min dag i korthet :) Imorgon ska jag bara städa lite och baka tror jag, godnatt på er!


Tisdagen den dåliga

godkväll på er. Dagen började med det sista nationella provet, jag vet att jag har minst tre fel, men säkert ett tvåsiffrigt tal. Sen gjorde man väl inget fram tills musiken. Började må sjukt illa, och tiden gick och så var lektionen slut, men stannade och spelade lite piano för lärarna, gick sämst. Sen åkte jag in till stan för att egentligen köpa present till syster som fyller år, men fastnade på något konstigt sätt i ett hav av 1Dfans.. Och där stod jag i... ett långt tag, träffade två classmates och andra bekanta, kände också igen några frän i fredags, typ Zaynkillen. Så även en skiiiiitsnygg kille som kunde varit Liams tvilling eller så. Men killarna kom inte ut till fansen, man fick bara en liten glimt av dem när de hoppade in i bilen, som jag missade för jag jag sprang runt över hela söder då -.- Så sammanfattning av dagen: den typ.. sög. Så nu ska jag lyssna på toner och röster, och sova.

spinning

Så var det måndag igen. Dagen var ganska chill och fett onödig. Tre timmar lång film om förintelsen, jättehemsk, och lite chokladbollar på hemkunskapen. Sen spinning med Lottis, var så jävla trött, asså trött trött. Trodde att jag skulle somna på cyckeln, men vi kämpade på. Sen har jag typ bara ätit..
Är så jävla nervös inför imorgon- ska ha uppspel på musiken, övade lite idag men fick damp för att det gick åt helvölssr, usch vill verkligen inte känns som en idolaudition. Och så kom jag just på att vi börjar dagen med nationellt prov i matte, fan, nu ser man verkligen fram emot morgondagen :( som tröst ska jag lyssna på några låtar och sen sova, godnatt!

11/5

Ja nu var det ett tag sen, men måste ju verkligen skriva lite! Till att börja med så är det idag exakt en månad kvar till skolavslutningen, tänk om en månad går inte jag i Södertörns friskola längre, inte heller i grundskolan. Herre gud, vad tiden har gått!
Menmen, i fedags. Jag och Amanda åkte in till stan och skulle hitta One direction. Först köpte vi lite chips och godis till dem som vi la i en påse med en lapp. Sedan gick vi upp till ett torg där det var ganska många fans. Sen blev det olika instruktioner från alla pliser och Paul, så vi bestmde oss för att ställa oss i kanten på en korsning där de skulle åka förbi. Och de gjorde de, sedan sprang vi och ställde oss vid "balkongen" som de stod på.
ÅH Herre! Det var helt sjukt! Säger bara som alla andra som sett dem säger, har inga ord, det var verkligen värt varrenda sekunds väntan, och de var så sjuuukt snygga! Bäst av allt: Åtminstonde Niall vet att jag och Amanda existerar. Vinkade åt oss två gånger, andra gången kändes sjukt lång, man hann se han vackra blå ögon :)
När de hoppade in i bilen trodde jag serriöst att jag skulle svimma/ få astmaattack, fangirla som fan, haha. Men dom typ tio minutrarna var typ det bästa som hänt, kan fortfarande inte fatta det. Och så pratade vi lite med Paul, så sjukt snäll även om det var jättestressigt och hysteriskt.
Oj blev värsta uppsatsen, men var tvungen! Här kommer iaf ett fåtal av alla typ 300 bilder, hjärtat blev lite fail men var så jävla hyper så jag kollaade inte om de blev bra förrän långst senare.






foton tagna av Rebecka Barnes/ Amanda Emanuelsson


RSS 2.0