glad

Vaknade med lite panik idag- försov mig.. Men jag kom ändå med en inte allt för sen buss. Kom till stuvsta och alla tåg var inställda- b.a.j.s. Hjälpte inte att det var isbitkallt ute, men kom på en 703 där jag träffade Sofia och Jakob. Sen tog vi 704 till skolan. Sen blev kall skola, meningslösa lektioner och pasta med nån sås, som vi får minst en gång  i veckan ju!
När jag kom hem så läste jag att tågkaoset berodde på olycka i huddinge, en man som hade ramlat ut på spåret och försökt att komma upp men inte hunnit förrän tåget kom... Fan vilken panik han måste haft, och stackars dom som såg allt :'(
Annars har jag pluggat, och bajs kom just på att jag inte har gjort musikläxan -.- men glad är jag ändå för...


har klickat hem denna fantastiska skapelse!


längdskidor

Har superstädat mitt rum nu, inget att leka med! Nu när det är ljust ute ser man allt damm också. Man känner sig bra när man blir anfådd av att dammsuga..
Ska äta lite nu, sen åka längdskidor innan solen går ner, blev så glad av att vakna av solen :D
Skriver sen när jag har krockat runt i spåret, ska bli intressant att åka efter ett helt år..


Se upp, för nu ska Rebecka åka längdskidooor


träningsverk

Vaknade med världens träningsvärk i armarna, inte bra att spela badminton, plus att jag sov på armarna så var lite handikappad idag.
Var på sjödals öppna hus idag, innan jag ens gått in så hade jag oavbrutet hälsat på folk, tror att huddinges alla 96or var där. Men det är ingen skola för mig, kändes så... inte jag. Köpte en väska när jag ändå var i huddinge, lagom stor, lagom snygg. Sen har jag handlat och städat. Råkade somna på golvet när jag skulle börja städa, sen ätit godis och lite mer gitarr och nu sitter jag här framför datan.
Imorgon ska jag kanske köpa gymkort, eller vad säger du Angelica? Och plugga matte.
Trevlig kväll på er

Men det funkar inte att ladda upp biiild :(


korvarr

Guud så tråkigt allt är just nu! händer inget i mitt liv just nu, bara samma mönster dag in, dag ut. Får damp om det inte händer något på denna gråbajsade plats!  Inget funkade i skolan, bara tråkiga lektioner och när jag kom hem var jag död sill tills jag kom på att jag skulle behöva laga mat åt mig och Jessy, och sen har jag suttit som en tönt framför datan. Blir så arg på mig själv, Sofia du får komma hit och slå mig så att jag gör nånting, gosh sdfgjlö, nu ska jag gå och grina lite

ingen bild. Bajs.


#6


kärrtorp

Skolan var så seg idag, nästan halva klassen är sjuka så det känns så tomt i klassrummet. Efter skolan åkte jag till farsta och köpte gympaskor. Sen åkte jag och mamma till Kärrtorps gymnasium, ska nog bli mitt förstahandsval, var perfekt för mig! Så nu har jag midre panik :) Men nu är det dags att gå och lägga sig, friskis-idrott imorgon på morgonen, osminkad. Yesyes, godnatt då


var ett tag sen med tjejkväll och vattenmelon, det måste göras typ nu!


#5


kolastrut :)

Behövde en liten pus från franskan, har bestämt mig för att bli bra på franska och för det krävs det mycket plugg, så hjärnan blir lite kokad.. Sen vet jag inte om man skulle göra musikläxan eller inte, men ska kolla igenom den lite. Sen bed-time, måste sova länge inatt. Och fick just höra att Sverige sabba sin medaljchans i handbolls-em, fan då! (ja, handboll e kul)
Men dags att plugga lite till


Jag-vill-dit-typ-nuuu


hej björn

fingrarna suktade efter att få komponera ihop något till bloggen, ett litet problem kan då vara att jag har 0.000001 intressanta saker att berätta.
So-prov, gick åt skoooogen, vetefan vad jag tänkte med när jag satsade mot mvg. Det var dagens händelse. Ska äta snart hoppas jag, magen känner sig tom men har så ontionont i munnen (ska man verkligen få nya tänder när man är 15?) men kjasn pöslakxc fint inlägg tycker jag :) Nej vet du vad, dags för att krypa ner  under täcket, bytte till ett jättefluffigt igår, och läsa lite+ simzz


mornin'!

Halloj! Jag och Saga vaknade runt elva, sitter och kollar på tv nu. Det blev inte supersent igår, vi bara såsade runt och kollade på "the day after tomorrow". Men snart är det dags att go hem to Saga och åka pulka :D äntligen lite vinter! Och så blir det kanske lite sista-minuten-plugg inför imorgon...
Saga hälsar: mås ;)


At the moment: myskväll med sagish! Ansikt...

mms_img34844 (MMS)

At the moment: myskväll med sagish! Ansiktsmask och ostbågar. Och det snöaaar! :-D <3 <3


hejsanhoppsan

Igår så pluggade jag osv så inget bloggande.
Jessica och co har tagit över huset, men nu fick jag äntligen tag på datan! Så summering av dagen: fredag, vad ska man säga? Tråkig idrott, tråkig franska, rolig svenska på slutet, öh, lite bajs lite chips och vampire diaries. Som nu för övrigt ska ta en paus, sådär mitt i säsongen när allt händer, inte ok!
Meen nu är det dags för mig att kolla runt och sukta efter en massa fina prylar, sen kanske lite sims. Tänk var skönt de skulle vara med lite pengafusk då och då!


dans

Hann inte blogga igår, var på öppet hus på östra real och kom hem nio. Stooor skola, jättesnälla elever och alla där var allmänt sociala. Vore kul att gå där (på rasterna) men så blir det inte.

Idag då. Började med svettig idrott, sen tråkig svenska, sen tråkig engelska. Kul va?...
Ska äta snart sen mot Saga, dans idag ju! Och vad hände med allt plugg rebecka?? Men skriver kanske sen, eller nä ni får överleva ändå.


pappaaa


Pappa ska komma hem med en sån här i sin resväska. Så är det bara!


läxlax

Sitter här och lyssnar på lite Bach och Händel. Slutsats jag kan dra om barockimojs: Läskiga grejjer och otroligt långa låtar!!
Menmen,
Bra start på nya veckan? Som en vanlig måndag, inget att klaga på (eller jo)
Dagens vill ha: moneymoney, dags att köpa objektiv+ spara till resa
Vad ska jag göra nu? Smaska på något gått och fortsätta med läxor
Vad ska jag göra sen? Försöka hinna med lite sims
Dagens vill ha: moneymoney, dags att köpa objektiv+ spara till resa
Vart vill jag resa då? Över hela jorden, nä eller jo men.. Mamma och jag ska fara till Paris- innan gymnasiet har hon lovat. Sen fick jag en superlängtan till New York och till värme (australien)

 

The happening

Idag har jag städat mitt rum, tagit en låååång dusch och fixat lite allmänt, men inget plugg. Funderar på om jag ska plugga nu eller om jag ska rikta blicken mot tv:n. En film som heter the happening är på just nu. Info im filmen var: film om naturens hämd för vad mnänniskorna utsätter jorden för. Hmmm? det blir kanske lite plugg istället och sen sova i nytvättade lakan. Älska tvättmedel lukt! ♥


asdfg

Första skolveckan gick ju bra, bara några till.. Har redan för mänga läxor, så det blir väl morgondagens planer, och städa rummet och lite så(s). Just nu kollar jag runt på kläder, känner att det är dags att bli rik och uppdatera the gaderob!
Igår såg jagden här " how to lose a gyu in ten days" den var riktigt skoj faktiskt. Och alldeles nyss tog filmen "norbit" slut. Världens sämsta film, går på tv ganska ofta men passar mer 8-åringar.
Jaja åter till klädletande och sen läsa.


10/1

Askul var det att träffa alla sötisar igen! Men gosh, har redan fyra läxor :s Synda att man slutar runta halv fyra varje dag, men det är ok nu när det blir ljusare ute. Så nu är det dags i sju veckor (till sportlovet) att plugga loss och pumpa hjärnan med saker som kan tänkas komma på nationella proven.
Ska läsa min bok nu, ganska bra faktiskt


Sälen i vintras, coolingen asså!


#4


sista dagen

skola imorgon då. Ska bli jättekul att träffa alla igen, sen tycker jag att vi kan gå hem.. :)
Vaknade ett idag, (tidsomställning var det ja) så jag är inte så trött nu, men ska packa väska och bestämma kläder vilket kan ta.. lång tid.
Och så orkade jag inte fixa med alla 213459 bilder från 2011 så istället lägger jag upp bilder från året som gått i ett tag framöver, runt en vecka kanske?


men om jag inte orkar fylla i fältet?

Var med Saga idag. Egentligen skulle vi gå på match men den var inställd, så vi blev sittandes framför datorn- sims idag. Imorgon måste jag hitta ett par vinterskor (panik) och sen ska jag iväg på match :) bäst att den inte blir inställd!!..
Börjar vända på dygnet så jag är rätt så trött nu. Ska nog värma mig under täcket och läsa lite
går inte att laddaupp bild, imac :(

#3


lyckad

Gick en promenad idag med mamma och Jessica. Jag kollade inte vart jag gick och råkade ramla på trottoarkanten, så nu sitter jag här med ett cp-knä och en halvt stukad fot :/ Så typiskt mig..
Om en timme är det vampire diaries :D klockan nio är det new moon på ettan, sen halv tio är det mission impossible 3, så det blir tvschema hela kvällen :)

Och nu har det börjat bli minusgrader ute, nu finns det åtminstonde en chans till lite snö, hoppas!




Till Sofia, för jag vet hur mycket du tycker om honom ;)


#2


lat-onsdag

Har legat i sängen halva dagen och känt mig som bajs. Och så har jag läst nästan en halv bok. Mamma och Jessica drog iväg för att kolla på bio och pappa snarkar vid tv:n. Så nu ska jag trösta mig med lite sims :)
Imorgon har mamma lovat att spendera en hel dag med mig, får se vad vi hittar på då eller om jag dissar henne och hälsar på Saga, måste ju tala lite med henne ;)


#1



Kategorier

Ändrar från den tråkiga "allmäntkategorin, till andra så det blir lättare att hitta (och lite roligare)
börjar med "life" ( think u get it..) och "quotes" där jag kommer att lägga upp en massa citat och roliga ting :)
Och så måstemåstemåste jag lägga upp bilder! Helt enkelt: förbättring av blogg måste ske (hoppas att jag inte behöver säga det igen)


hejhå

En vecka kvar tills skolan börjar, fuck. Kommer bli så jobbigt med alla prov och gymnasieval, sen blir det  bal, och lalalalalala ska inte tänka mer på det nu! Var hos Amanda på nyår, väldigt skojj! Sen igår var jag död sill hela dagen och idag har jag sorterat pärmar fyllda med gamla skolarbeten, ligger en fet pappershög på golvet som jag ska lägga i den öppna spisen och elda upp sen :D men nu ska jag inta min plats i soffan med lite chips
se ya (oopsi ingen bild..)

2012


gott nytt år gullungar!!! ♥


RSS 2.0