Hårfärgning

Hey! Är rätt så trött idag och ska sova efter det här inlägget. Igår jobbade jag och Amanda hos hennes grannar som flyttade, hon fyllde 40. Vi var typ serverings/ diskpersonal. Asså den enda grejen var att de sa att vi skulle vara klara vid tio men klockan tio hade de knappt ätit klart varmrätt. Vi lämnade därifrån halv två och kände inte för att åka hem själv så sov hos Amanda lite spontant. Men det var kul att träffas och det var trevligt där plus supergod tårta! Anledningen till rubriken är för att jag fick en dum idé om att färga håret ( utväxten) idag och det blev typ rött. Typ jätte-mega-fult-kommer-skämmas-i-skolan-fult. Så det blir ingen bild, godnatt på er


23/8

Premiärbloggar från iponen som kom hem igår, wihoo! Vi började åtta idag, behövde gå hemifrån sju.. Historian var inställd så det blev över två timmars lunch. Roligaste läraren hittills är i företagsekonomi, riktigt rolig men också väldigt erfaren och duktig på lära. Eftersom vi inte har historia imorgon börjar vi 9.35 :)
En sak jag måste förbättra mig på är att lägga upp fler bilder, men det får bli en annan gång haha

Good morning!

Hej på er, tänkte bara skryta lite med att jag börjar två idag, det var ju skönt. Ska börja med lektioner idag, så slutar halv fem.. Men nu ska jag ta mig en morgonpromenad och sen göra mig fräsch och chilla lite

lära känna

Kändes bra i skolan idag. Vi fick inloggningskoder och mejl och körde lärakänna-övningar på förmiddagen. På eftermiddagen körde alla ettor nån missiongrej, man skulle göra olika uppdrag och samla så många poäng som möjligt. Den vinnande klassen får springa ut först i trean, blev såklart  inte vi, blev skitsur. Men en mission (som var värd mest poäng också) var att skriva en kärrtorplåt, man skulle också göra koreografi och filma och skicka in på nån fbsida för att få poängen. Och vinna bästa låt, vilket vi gjorde! Ska föröka hitta den, är ganska impresseed av dom killarna som lyckades kasta ihop den på en tio minuter. Juste innan prisutdelningen lyssnade vi till en askul stand up show av nån kille som har gått i skolan, dog av garv!
Så den här dagen har varit kul, börjar lära mig namnen på folk och stämningen är inte så stel

TACK MAMMA! ÄLSKAR DIG


kärrtorps gymnasium

För det första vill jag bara meddela att jag har fått nånting med min vänstra pekfingertopp, därför är det otroligt superjobbigt att t.ex skriva på datan, kanske är ett inombords-blåmärke, om man kan få sånt.
Men men. Idag gällde det, gymnasiet. Trodde att jag skulle svimma av nervositet eller något på vägen dit. Väl framme var det så sjukt mycket folk! Årskurs ett består ungefär av lika många elever som hela Södertörn (ca 450) så fatta vilken panik man får när man ska sitta i aulan och alla sitter i sina kompisgäng och aa. Men det gick bra sen, hamnade brevid en jättegullig tjej, och pratade med några på rasten, ingen av dom kände nån i klassen, så det kändes bra :) Tror att det kommer bli kul, bara det att schemat är... otroligt långa dagar, känns det som, börjar åtta  utom måndagar, senaste dag till halv fem osv. 
Och eftersom att jag blivigt överbombad med information och en massa nytt så ska jag krypa i säng nu!

panik

Har inte gjort speciellt mycket idag, låg kvar i sängen halva dagen och deppade inför imorgon. Redan sista dagen på sommarlovet?! Är inte alls pepp inför imorgon, usch vill verkligen inte.. Och självklart vet jag ju inte vad jag ska ha på mig, har tänkt på det i flera dagar! Första inttrycket har ju stor betydelse plus att vi ska fotograferas första dagen!! Funderar på piké men det känns så "här kommer snobbekonomen" aktikt, annars blir det kanske tröjan på bilden, grön med spetsrygg. Eller något annat ur min gaderob. Jsdgkpjsghpiws help please!!!
 
vet att bilden är sämst, men såg det nu och orkar inte ta en ny. Man ser ju att det är en tröja ;)

morning!

Har inte sovit ordentligt på några dagar så är rätt så seg idag och ska inte göra någonting. Förutom twitter då ;) det är så kul att stalka och tweeta vissa personer, speciellt när de svarar/ följer ;)

8/8

hey hey heeey! dagen spenderades med syster och farmor i stan. Jag och Jessy ville vara snälla mot farmor och följde med henne till hennes favoritcafé och ett museum. Sen traskade vi runt lite i stan. Är väldig trött nu eftersom att jag stått/ gått hela igår och idag och inte fått min beautysleep på ett tag, så ska duscha och sen sova, måste upp tidigt imorgon för att repa flashmob och lite senare (kl ett) kör vi! Ska bli kul, hoppas bara att det inte blir en massa kaos som i måndags.. Meeeeen vi hörs! Eller ses vi på plattan 13.00 imorgon? ;)

Amandaaa

checkade lite skosidor och såg dessa. Något för dig Amanda? Höga+ englandsflaggan. Vad ska jag säga haha! Personligen skulle jag säkert glömma bort dem i skogaderoben eller ställa dem som prydnad på nån dammig hylla.

and after all your'e my wonderwall

Halloj! Idag har jag inte gjort så mycket, spelat sims halva dagen som helt serriöst är beroendeframkallande! Skulle dö för att köra det nu men ska strax göra mig iordning and hopps in säng. Är trött med tanke på att jag var tvungen att gå upp åtta för att fixa mat åt mina prinsessor, måste göra det imorgon igen, mycket jobb när mamma inte är hemma. Ska iväg med Amanda imorgon och öva inför flasmoben, såg några filmklipp på andra deltagare när de dansade dansen... Kan säga som så att jag känner mig väldigt säker efter att ha sett dem.
Jävla blogg.se/ dator won't let me skriva under bilden, men skulle vilja ha typ så här till flashmoben, men skulle antagligen sluta som en.. jag vet inte vad, typ dagismålning
Bye for now xx
 

4/8

Åkte till landet i några dagar och kom hem igår. Idag har jag schtekt hela dagen, har blivigt runt en halv nyans brunare och det kommer självklart ha försvunnit inom ett dygn.. -.-
Känner att jag måste ta tag i bloggningen men är så überusiskt dålig på det, kan någon typ slå till mig med en hammare eller på något sätt få mig att sluta sitta som en jävla potato och börja göra nånting med livet. Tur att man har missarna, slipper man lägga upp bilder på sig själv, eller inga alls :)


RSS 2.0