ojojOJ

Höjöjöjöj. Herre gud. Oj. Liksom. Förlåt för att ha dödat min blogg. Typ
Känns som tre år har gått sen sist, allt och inget har hänt, skulle kunna skriva en hel bibel om varje händelse. Dansuppvisning, bal, skolavslutning, mysdagar, sommarlov, landet, god knows what.
Tänkte inleda denna periods bloggande med en super nyhet (tycker jag). Nu när jag sitter här är det barabara en sak som snurrar i huvudet. Vi ska köpa katt. Två dessutom! Två underbara prinsessor! Om exakt två veckor idag kommer de hem hit, och detta inlägg kommer bli en fucking bibel men måste uttrycka min lycka! (ooh de rimma ;D) Kan fan inte andas, storler som värsta idioten hela tiden.
Ok, det börja när Jessy sov hos sin kompis som fått kattungar, nä det börja egentligen för flera år sen, men vi har aldrig tagit tag i det. Hon kom hem med bilder på de underbara sockertopparna och mamma dog (so did I). Hon var helt serriös när hon sa att vi skulle kolla på dem osv. Så en dag ringde hon och babblade och bestämde tid för att kolla. Igår åkte vi dit. Jag dog x1000. 4 stycken 11 veckor gamla norska skogskattungar, fluffiga, lekfulla med klarblå kattungeögon. Efter besöket började mamma tveka, sen började hon fundera på att skaffa två vilket uppfödaren helst ville att vi skulle, verkade det som. Men vi lovade att ringa tillbaka idag tisdag. Så halva natten/ hela morgonen disskuterade vi allt kring detta. Sen dag så gick jag till Saga, utan att vi riktigt fattat beslut, men troigen ja. Var asnervös hela dagen, sen ikväll fick jag ett sms av mamma: vi har paxat två katter :). Blev så glad, två dessutom, min favorit och Jessicas favorit. Isis och Bast. Nu kommer två evigt långa veckor sen är de här. FSFGHIGFLKJGO AAAH. Namn får vi se om vi byter, Isis är gullit, Bast däremot.. Aja namnen är iaf eyptiska gudinnor. SHIT vad jag skrivigt, längsta inläggen nånsin, men nu var jag verkligen tvungen! Var så nervös när vi åkte dit att jag inte skulle tåla dem, men allt gick så prima. Och nu lite bilder, här var dom ca 8 veckor tror jag, inte dom bästa, ögonfärgen stämmer inte men men. Om ni har namnförslag kom gärna med det :D
Bast
Och Isis

taggish

ÅååÅh längtar tills imorgon (eller tekiskt sett senare idag) har inte vilat en sekund sen klockan fem typ. Herre gud, mitt rum och badrummet är totalkaos just nu, men nu är jag äntligen färdigpackad och redo! Mycket packning blev det, en stor typ sporttrunk och en handväska. Har serriöst mer packning än när jag åker till landet, allt detta för en kväll. YES!
Men nu måsta jag få några timmars sömn, tyvär ingen skönhetssömn men vafan. Var tvungen att blogga lite för att varva ner och nu känner jag att ögonlocken börjar bli jävkigt tunga så godnatt på er!

bjuder på den här! tummen upp för det :)

öikhh

Vad jag kan säga om denna dag hittills är att den suger! Vaknade när jag skulle gå, är påväg att bli förskyld så jag låter som en kråka, det är svinkallt och regnar vilket det antagliegen kommer att göra imorgon, jag är svinhungrig och hann inte äta frukost, jag har en smula panikångest inför imorgon, och nuy sitter jag i datasalen och försöker skriva ut en uppsats, har inte lyckats skriva ut den på grund av alla älskvärda kopiatorer och lärare.... Fuck you stiches!! Alltså vore det bästa för mig att åka hem, käka något jävligt gött och börja fixa mig inför balen, kommer att behöva stressa som fan i eftermiddag/ ikväll/ inatt.
Känns ju som en lovande dag..

indestructible

Var ett tag sen sist, men såhär på slutat så är det sjukt mycket att göra! Dansen i fredags gick bra, men råkade göra två fel, men det var kul ändå! Igår bakade jag och mamma macroner, gudomligt goda! Idag har jag städat och pluggat hela dagen, inte lallat runt på fb eller något, känner mig duktig nu. Imorgon är det lite skola och sen förbereda inför................baaaal!
Lite snabb update sådär, börjar känna mig aningen trött nu, så hörs imorgon om jag får lite tid över mellan hårinpacking och nagelmålning, haha. xx


RSS 2.0