helloooo

Kom hem från landet för nästan en vecka sen tror jag, men latmasken har ju inte orkat blogga. Har bara slappat i några dagar, badat en dag med mami, annars bara såsat med catsen som  växer och växer! Har äntligen fått dörr till mitt rum, igår var första natten som jag sov hela natten, det är verkligen som att ha två bebisar i huset!
Farmor kom idag och ska stanna i två veckor, lagom kul. En vecka efter att hon åkt kommer farfar.. Känns super att de alltid ska komma lagom till skolstarten, speciellt när man börjar ny skola och mamma nya grejer på jobbet. Skulle inte tro det.
Hur som helst, ser fram emot veckorna innan skolan, som imorgon när jag ska träffa några gosingar :)
 Ska nog gå nu med tanke på att två buskatter håller på att riva ner hela huset..
Puss från Isis
 

Mr. Elyar Fox

"Iv'e got hairgel in my hands"  
Amanda vi måste träffas snart ;)
Det får räcka med de meningarna, bilderna får tala för sig själva, och rösten.. lyssna så får du se... eller höra!!
 
  
  

Hejdåå

han bara med ett tidsinlägg :( kan smsblogga lite, men måste dra ut i skogen nu, Ses om en halv evighet!! :*

goodbye

Imorgon drar jag till Värmland, kommer vara där i en sådär tio dagar, vet inte exakt. MEN ÖÖksdghhjsdrliseio. Inget facebook. Inget twitter. Inga bloggar. INGET INTERNET!! Och värst av allt... Det ryktas om att killarna kommer hit nästa 17:e till 20:e, tror du jag är hemma då?! DET FÅR INTE VARA SANT. Så är det bara.
Hejdå så länge, Ps det finns några få tidsinställ ;)
Såhär ledsen blir man utan internet (= ingen update om 1D= directionator)
 

LE CATS!

Fösrt tänkte jag bara säga att även jag har drabbats av nya blogg.se öh aa, vi får se hur det går.
Igår, 11/7 hämtade vi två underbara och så gudomligt söta kattungar. Mjaaaaau så söta! Kör slut på en, gud vilken energi! Fast då och då totalkraschar de. Nyfinka som sjutton också!
Isis ska behålla sitt nam, återstå att se vad det blir till Bast. På fredag drar vi iväg till landet, kanske ett litet inlägg imorgon ;) Hej så länge!
 

hejsan alla cpbarn :D

hej hej! Idag är det onadag(eller?) jag lever. Heeeelt onödigt inlägg eftersom ingeting har hänt idag och jag är på macen just nu så har inga bilder eller så, men just nu kände jag mig för att blogga haha hur ofta händer det? Och då har jag aldrig nått att skrivaom så et brukar sluta med inget inlägg alls. Vi köpte några saker till catsen idag, tjatar hål i huvudet på mig själv och alla i min omgivning heh, men om sex dagar sitter jag med en i knät, maju asså :) Vi har bestämt att den lilla ska heta Ninja, cooish va? Gissa vems idé det var ;) Men nu är jag törstig, orkar inte resa mig.... Men oiösjpoisjv,otbyvop puss och hej!

shopping

Var i stan med mamma idag, först shoppade vi lite och strosade runt sen åt vi på eken hilton, en trevlig dag med andra ord! Dessutom sov jag nästan i 14 timmar inatt, öh hejsan koala? Lite konstigt att jag faktiskt är skittrött nu..




fuck my life

Klockan är fyra på morgonen och jag försöker kolla på 1D's sista Upp All Night tour konsert via nån tweetcaster. Men den kan FAN DRA ÅT NÅGOT SUNKIGT HELVETE. Ständiga tweets om att dom byter solon och kastar ut kläder i publiken och Liam spelade lite trummor, de byter ut texterna, gotta be you blev big brown poo och så sjöng de fyck me maybe,kort sagt ALLT händer, dom ville väl göra ett riktigt kul avslut på turnén, ja kul för er... SÅ JÄVLA ARG, TRÖTT OCH HUNGRIG. OCH EN HARSKRANK/ FLYGANDE LÅNGBEN/ WHATEVER FLÖG IN I MITT ÖRA OCH PÅ MIN ARM. Och mamma skulle väcka mig tidigt idag för jag ska hjälpa till med några saker här hemma, sen ska jag shoppa med Saga. Stackars henne som kommer behöva stå ut med mig... Och en massa shoppingfika kommer inte läka såren, ska ändå bli kul att träffa henne. Men nu ska jag grina lite mer, hade först tänkt att göra ett videoinlägg, att twittra och blogg räcker inte för att uttrycka min iska men ser ut som en moster fick just reda på att det funkar för nästan alla utom mig, återigen fuck mitt liv

RSS 2.0