20/12

Dagen började med ett argumenterande tal på svenskan, och slutade med prov i kalkylering. Mromor kom till oss idag, och hon hade med sig kakor och en massa mumsigt. Nu är det bara granen och lovet som fattas, sen är det det full julkänsla. 
Imrogon har vi två lektioner, på matten blir det prov(!) och på engelskan lite omdömen och chill. Sen ska lärarna göra något julspex i aulan, sen lov!!! Ser verkligen framemot imorgon kväll då vi södertörnare ska laga lite pizza och ha det mys hemma hos Olivia, perfekt sett att fira lov på! Nu ska jag duscha, kolla julkalenern och så borde jag bläddra igenom matteboken så jag åtminstonde har en chans imorgon. Men sova orkar jag inte, är ashype av ingen anledning alls, skulle kunna dra ut och springa till centrum och tillbaka. Fast nä skulle inte tro det. 
 
♥♥♥

hellooooo

Har ingen aning om vad jag ska skriva så det får bli första bästa ur hjärnan.
Tre dagar kvar i skolan sen JULLOV!! Fast börjar redan få panik över att jullovet snart är slut haha, yeah.. Jaja det är inte alltför mycket i skolan nu den sista veckan, eller har ju tre prov och två redovisningar kvar, men några lektioner har gått/ går bort eftersom det blir några saker i halvklass eller lediga lärare. Borde verkligen gå och lägga mig, är trött men harr asmyvket spring i benen, kan bero på att jag jobbat me en uppgift i ca fem timmar, haha skulle kunnat gjort den på 40 minuter men hjärnan kände sig för att vara lite seg och distraheras av twitter och andra ohälsosamma fangirl saker. Men ska göra mig iordning och sen kolla på julkalendern, bara för att jag kan. Den är inte så dålig, men barnen är sämsta skådespelarna! och så pratar de skånska vilket jag stör mig grovt på. Jag måste också stalka igenom twitter lite och så kan man ju kolla på lite youtubers. Sen år nog klockan en halv tre. Och nej jag kan inte blogga, vanligen har jag idéer men orkar inte blogga, nu tvingade jag mig själv att blogga utan att ha något att sriva om, och ni ser ju själva hur det blev, men det går att rädda med några snygga tvillingar
 

 
 

individuella valet

Så var det dags att börja tänka på det där med individuella valet, många verkar ha väldigt lite att välja mellan, men jag har snarare för mycket! Och nu ska jag inte ha ett liv och skriva upp alla kurser jag kan välja mellan.

Bild och form 1b. Digitalt skapande 1. Ensemble 1. Film och TV-kunskap. Film och TV-produsktion 1. Filosofi 1. Filosofi 2. Fotografisk bild 1. Geografi 1. Grafisk illustration. Historia 2a. Internationell ekonomi. Internationella relationer. Italienska 2. Journalistik, reklam och information. Kontrasterna och samhället. Körsång 1. Modersmål. Musikproduktion 1. Naturkunskap 2. Politik och hållbar utveckling. Psykologi 2a. Retorik. Scenisk gestaltning 1. Srivande. Sociologi. Träningslära 1. Webbutveckling 1.

27 stycken att välja mellan då, det lär ju bli lätt. Sen finns det ju många fler än de här men de kan inte jag välja. Fast många är otänkbara val för mig, typ historia eller naturkunskap, usch!!


remember me?

När livet är helt jävla upp-o-ner, ut-o-in och helt stört så ligger bloggen typ längst ner på prioriteringslistan. Känner för att blogga ibland, så den ryker nog inte än. Men allt för många inlägg blir det nog inte, eller kanske ibland när jag får något ryck.
Längtar till helgen fredag: X factor, lördag: Saga. Söndag: Södertörnarna. Då lär man få lite glädje och energi,är så utmattad heeela tiden!

RSS 2.0