tråk

Kan ju inte helt sluta blogga, så en liten update bara. Veckan har varit fylld av läxor, porv och dåligt humör. Är så o-pepp på allt som det går att bli, avlider långsamt om det inte händer något kul i mitt liv snart!
Nu sitter jag iaf här, käkar lite godis (opsii) dricker en cola och tröstar mig med lite one direction, nej jag kan inte få nog av dom.. :) Tror att jag ska lägga mig tidigt idag, imorgon får vi se vad som händer. På kvällen så måste jag tydligen följa med till nån jälva flöjtimojs som sin syster ska spela tror jag. Fan heller!



See ya

Trodde att jag bloggade igår, men tydligen inte. Kort update: Skolan rullade på, svenskaprovet gick bra (hoppas jag), åkte vidare och vaccinerades mot livmoderhalscancer, första av tre sprutor, gjorde skiiiitont!
Kommer inte att lägga ner så mycket tid på bloggen, har skaffat twitter. Men följ mig gärna här
nu råka jag komma åt nån knapp på datan, kan inte fixa tillbaka texten, ett tecken på att jag borde gå och plugga lite och sova!
Hörs :)

söndagen den 25:e

Idag har det varit en helt vanlig dag i mitt lilla liv- alltså helt ointressant.. Pluggat svenska författare hela dagen, suttit lite i solen, spelat lite gitarr och målat naglarna. Och... vi år grillat till middag, det var utan tvekan dagens höjdpunkt :) Nu vet jag inte vad jag ska skriva eller göra så det blir sova för mig. Godnatt, eller vad man nu säger

oinasfpawe

Drog till Saga efter skolan igår och råkade kasta mig på sängen och somna när jag kom hem, så det blev inget bloggande för mig. Idag har jag sovit och ätit, typ. Satt ute i solen, så skönt! Och råkade bara slumra till lite.. Annars har jag städat mitt rum och filosoferat lite, min vanliga lördag :) Imorgon blir det tonvis med plugg och kanske en sväng till gymmet, en våffla om man har tur också det är ju våffeldagen imorgon :)
Har'e bra nu och glöm inte att ställa om till sommartid inatt!

Korviklutt fortfarande inga bilder, behöver inspiration

hejhå

lalala orkar inte blogga, men nu vet ni att jag lever :) Slutar tolv imorgon, jippie men måste plugga franska och idrott, läxskiten tar ju aldrig slut
världens fucking sämsta inlägg

True colours


tänkte börja med en foto-kategori, även om bilderna inte är dom bästa, så hade jag säkert en bra bild av hur resultatet skulle bli, som alltid, enjoy :)


happyy

Så var det måndag igen. Vaknade av att det snöade (?) herre gud. Dagen rullade på, stannade och hade musikprov, gick faktiskt bra! Sedan åkte jag hem, och här hemma var pappa :D riktigt roligt var det att träffa honom, dock var han alldeles för brun :(
Massor av tröjor, godis och sådant hade han med sig. Världens snyggaste bikini också! Storleken däremot, överdelen...
Sen har jag pluggat matte och franska glosor, bra där! Och läst lite random bloggar :) Nu återstår det bara för mig att packa väskan, hoppa ner i säng osv.
Hörs!

Lägger upp lite bilder senare i veckan på sakerna jag fick, om det nu är intressant :)


plugg

Haft en riktigt segsöndag idag. Vaknade sent,åt massor med frukost och tog en riktigt lång dusch. Sen segade jag runt lite, åt lunch och satte mig för att plugga, men råkade såklart somna, i stolen.. När man vaknar så kastar man ju sig på sängen och sover lite till, ja men visst. Sen bar det av till coop för att hjälpa till att handla.
Och nu sitter jag här och försöker slita mig från datan. Klockan är alltå nio, jag funderar på att börja plugga inför mitt prov imorgon (och alla dessa jävla franska glosor), är väldigt trött (hur det nu går ihop) och längar verkligen tills imorgon, då pappa efter två månader äntligen kommer hem! :D


lördag

Var riktigt seg hela förmiddagen idag, ingen sol och smutsigt rum. M
Sen fick jag ett riktigt städryck och verkligen vårstädade mitt rum. Senaste gången det var så här rent var.... länge sen!
Annars har jag inte gjort någonting och nu vet jag inte riktigt heller vad jag ska hitta på, kika runt på lite fina vårkläder och kolla på film tror jag :)
Och en liten vacker bild..


Amandaaaa


omg! fick just reda på det här, ja Amanda vad säger du? ;)


ugg Australia




Mina nya vårskor som jag köpte i Karlstad. Så snygga och så sköna, är kär! 
För övrigt så sitter jag och målar naglarna och pluggar fysik, kom på en ackordföljd till musiken förrut, lät faktiskt helt ok :o


comeback

Ja nu var det ju år och dar sedan jag tog och lyfte på rumpan och skrev något här! Men veckan har varit full med plugg! Och veckan som kommer blir inte precis lugnare.
Men en bra sak är att våren är här. När jag vaknade imorse var det strålande sol ute, det gjorde min dag :)
Veckan har ju varit hektisk, men i helgen har jag bara suttit i solen och filosoferat. Och såklart städat, och pluggat lite. Idag så tränade jag också med Sofiorna, vi gick på intensivpass, herregud trodde helt serriöst att jag skulle kollapsa, värsta militärlägret ju! Men efter kändes det bra, men nu är jag väääldigt trött, vaknade åtta imorse och igår :( Så ska ta och fixa inför imorgon och sen hoppa i säng :)

när man äntligen har laddat över vinterns alla bilder till datorn är det ju vår ute, ska försöka fota lite in tha future x)

@ frissören. Färgar håret och ska klippa, ...

@ frissören. Färgar håret och ska klippa, har suttit här i två timmar nu, c'mone!


RSS 2.0