Kinamuren

 
Hoppas ni alla har haft en bra alla hjärtans dag och helg. Själv har jag inte gjort så mycket förutom att ha ätit och ätit och ätit. I fredags åt jag och några södertörnare ute på restaurang Kinamuren som serverade olika asiatiska bufféer, jättegott men åt så mycket att jag nästan sprack. 

Igår gjorde jag inte mycket. Hjälpte mamma att handla, och så kom pappas kompis förbi på besök med världens sötaste 1,5 åring, och hans storebror få men bebben var ju den intressanta, jag älskar ju små bebisar! Så det blir kanske lite barnpassning där i framtiden, och lite arbete på han och hans frus firma $$.
Idag har jag städat och pluggat lite ekonomi, och läst ut hungerspelen men den slutade lite mitt i, vill läsa fortsättningen nu! Men nej vi ska såklart läsa ännu en bok i svenskan och jag ska läsa flyga drake nästan 400 sidor minimal text på minde än en månad, jag som är så snabb på att läsa...
Ska börja läsa nu, pack lite inför morgondagen först och sen hoppa ner i nytvättade lakan, älska!!

 


köttarfrukost

Hejsan! Äter en riktig köttarfruksost nu bestående av fil med äpple och musli, äggmacka och skink/kesomacka. Blir ju lite tokit när jag börjar halv ett så brukar äta något brunchliknande. 
 
Kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde i lördags, men i söndags blev det lite skidåkning, 3km och sen var jag svimfärdig. På eftermiddagen så fikade jag och mamma hos Saga och bokade Londonresan, var helt säker på att vi inte skulle åka eftersom tiden tickar så det var kul, kommer dock ha jättelite pengar och inte kunna köpa allt jag vill och antagligen slösa hälften av pengarna på Starbucks.
 
Nu ska jag sätta på musik på maxd volym och städa lite innan jag drar, behöver rensa hjärnan lite, allting trycker på så mycket och känns som att bägaren snart svämmar över, eller vad man brukar säga.
 

Törnrosa

Bilder från baletten i tisdags. Värdlens största lampa hängde i taket! Och så var det marmorliknande pelare och guldutsmykningar överallt. Vi satt högst upp men man såg bra ändå. Det enda dåliga var benutrymmet, mina knän trycktes mot stolen framför/nedanför mig och jag var tvungen att sitta helt rak i ryggen. Trodde att jag skulle börja grina för jag fick så ont, gnäll gnäll.. Och själva baletten var Törnrosa, därav rubriken.
 
 
 
 
 
 
 

Heejej

Har inte orkat eller hunnit blogga pga. träning måndag+ onsdag, och i tisdags gick jag, Jesiica och mamma och såg en balett på operan, var faktiskt jättekul, helt otroligt så de kunde hoppa och snurra! År av träning låg bakom de där kropparna. Kul och jättefint var det, och trevligt att göra något nytt. 
Dagen var typ sämst, gårdagen också. Imorse så glömde mamma att väcka mig, vilket hon lovade mig att göra, så jag missade en skrivning på svenskan. Fick totala blackouts under matte och samhällsprovet, har börjat prestera jättedåligt på prov, slarvar med pluggandet och är inte noga med att passa tider och gå på alla lektioner. Det måste det bli ändring på, men det är så krävande och här hemma får man inte precis något stöd fast än att jag går skolan för deras skull känns det som ibland.. Tur att det finns en massa roliga och underbara människor på twitter iaf, vad skulle jag göra utan kära twitter? Och så har jag tur att ha fina vänner kring mig som förgyller mina dagar, ni betyder guld!!!
Nu ska jag stalka lite bloggar, hänga runt lite på the internet och sen läsa Hungerspelen, vill läsa ut den! Och Isis hälsar, min baby.
 
 
 
 

Helgen

Är på väg till skolan nu, kommer komma försent såklart.. Men, måndag morgon plus matte, vad ska man göra?
I lördags låg jag i soffan hela förmiddagen och njöt av solen. På eftermiddagen åkte jag och filade med Amanda i staden, trevligt!
Igår tog jag och mamma en långpromenad i det fina vädret. Vi gick till långsjön och gick på isen, vi och tusen andra. Sen råkade jag somna på soffan, så inget plugg har blivit gjort den här helgen och ingen ordentlig städning heller.
Bilden är lånad från Amanda (kan inte länka pga mobil) justamandaagain.blogg.se


You tear me apart like an animal


Frajdäy

Klockan ett, somnar snart på tagnetbordet, men ska gå och lägga mig och få lite skönhetssömn, tänkte bara vara snäll och blogga lite först. 
Gjorde inte mycket i skolan, chansade å att historian var inställd som majoriteten av klassen men hade fel, fast skit samma, dessutom var det bara sex stycken på lektionen hahaha. Gjorde inget på matten, på engelskan hade vi en hörövning och på naturen fick vi en ny vikarie, våran lärare har brutit handleden, äntligen en rolig vikare, ung och chill, så ska det vara! 
 
Efter skolan åkte jag in till stan för att försöka hitta ett på Hunterstövlar eftersom att den färg jag vill ha är slut i min storlek på typ hela internet. Snurrade runt ett bra tag, men de var såklart slut -.- var arg och deppig hela vägen hem, inget funkar som jag vill att det ska och allting kändes blä. Snackade med Fia i ett långt tag, väldans trevligt!
När jag var hemma ringde mamma och frågade om jag hade köpt Hunters, hade jag ju inte så hon åkte förbi Länna sprot och köpte ett par :D Då blev jag lite happy igen!
 
Får se vad som händer imorgon, lite planering av plugg och kanske lite ständade. Ska kanske träffa Amanda tror jag, måste iaf göra det snart, eller hur Amanda? 
 
Det var väl det, orkar inte tänka mer är suupertrött. Godnatt! xx
 

RSS 2.0