pang.

Grannarna har smällt hela dagen, men längtar till tolvslaget :) Känns weird att det är olika år på jorden just nu, Australien välkomnade 2012 för flera timmar sen, men Olivia kommer ha ett längre 2011 än oss andra i Sverige. En taknke som slog mig.
Hur har det här året varit då? Jo ganska bra faktiskt, både berg och dalar. Kollade igenom mobilen förut. Alla 500 bilder från i år, ganska fina minnen :') Och 2011 var det sista hela året på södertörn....
Vi får ta och göra 2012 till ett superår och se till så att jorden inte går under :p
Ska fixa mig nu och sen iväg till amanda. Det är väl ok om jag stannar hos dig till nästa år Amanda? (haha så tråkig)
Pusshej

grattis fia!!

Först vill jag bara säga: Grattis Fia (Gleijan)!
VAknade klockan åtta imorse av en mysig motorsåg utanför mitt fönster -.- So im väldigt trött nu. Imorgon är det sista dagen av 2011, tiden har gått aldeles för fort, fan att jag inte utnyttja tiden xD Nej men... vet inte vad jag ska skriva lalala hej, nu vet ni att jag lever. Ska måla naglarna nu, gissa vilken färg såhär till nyår?
Snart kommer det upp en massa bilder här, inom några dagar efter att jag fixat lite, om man nu kan kalla det fixa men. BAJSSSSS MED KETCHUP. Heh, lider av osociala sjukan, som tur är träffar jag gabbi och amanda imorgon :D byebye for nu MUU


zumba

Saga tvingade med mig till ett zumbapass idag. Ja medelåldern var runt 50 men det var kul! Var bara tvungen att försöka låta bli att få garvanfall.. Får se hur mycket träningsverk jag har imorgon när det är dags för shopping. Saga vill att vi ska vara där när det öppnar, är nog inte så stor chans till att det kommer att hända, men jag ska ändå långsamt börja röra mig mot sängen, nattinatti :*


skulle inte tro att ni får se skönheten här bakom


26/12

Hejsan hoppsan :)
Har inte bloggat på några dagar, fullt upptagen med att äta. Julafton var bra, lagom tjock och mysig sådär. Igår slöade, på kvällen bar det av till några vänner. Där fick man leka "mamma,pappa barn" och "jag var en prinsessa men du kunde inte bli det för du var fulare än jag" och allt i den stilen med alla små charmknuttar :)
Inatt så vakna jag av värsta stormen ever! Kunde inte somna eftersom att en skortsten är vägg-i-vägg med mitt rum och det låter som nån blåser i en flaska :( trodde helt serriöst att det skulle komma ett träd blåsandes in i ett fönster :s idag när jag vakna så hade tydligen ett av våra träd gått av..
Imorgon eller dagen efter så ska jag shoppa, om det inte blir båda dagarna :P
Ja det var en liten update, nu måste jag börja fixa mig, ska iväg till släkten kolckan 4, dom sätter det en timme tidigare varje år, hallå tänk på oss äldre?


en bild som jag lovade, dock inte så fin men orkar inte byta


ojojoj

Nämen oj, har inte bloggat på tio dar :/ men nu när det är jullov så hinner jag nog blogga igen. Det jag kan säga är att ganska mycket händer på tio dagar, iaf innan julafton. Som dansuppvisning, strindbergsmuseum, lite snö och slask, julbord, redovisningar, prov och sånt skit, städning av klassrum och kontor, julklapps utdelning, julavslutning, pepparkaksbak + knäck, klä en gran, många avsnitt av jukalenderna och självklart en massa mys och bus ;D

Imorgon är det äntilgen lördag julafton, såg en kasse i källaren full med julklappar så passade på att känna och klämma på några paket. Vet inte vad jag ska få förrutom från Jessica, kasse från kicks+ aussieformad flaska, ett schampoo eftersom jag "råkade" läsa rimmet (men åh det räcker inte med att slå in sakerna..)

Måste dessutom bli bättre på att lägga upp bilder- så det får börja med bilder från dagarna som gått, flera bilder är lånade.





















sankta Lucia

Idag är det Luciadagen, eller vad det heter. Jättetrevligt med underbara skrikiga tinitusröster som skar sig fint i öronen, och så blev man nästan uppbränd av dom onda tärnorna, men det är ju jättemysigt :) eller?
Imorgon börjar vi, eller dom som inte har något omprov eller så, kvart i ett, omg! Fasst det känns lite onödigt att komma till skolan sen för en lektion, men jaja. Nu ska jag se om det finns något att äta och fortsätta kolla på julkalendern, spännande :D

.


hej.

Har visst inte bloggat på ett tag, opsii.
I helgen gjorde jag ingenting. Sov till tolv, åt,åt,åt och såsa i soffan. Ganska tråkigt om jag får säga :(
Men idag var Olivia tillbaka i skolan :D fast Sofia var sjuk, och vi hade ett so"test" i datasalen. Min skrivkompis var ju sjuk så det gick åt helvete! Men nu har jag städat mitt rum, känns skönt. Måste verkligen hitta engelskaboken har inte kunnat läsa den på hela helgen :/ JAJAJA visst är min blogg otroligt bra och underhållandE? :D:D Bajsbajs nu ska jag hitta på något mycket roligare. Och vad ska man önska sig i julklapp??


Passar på att blogga lite när jag väntar p...

Passar på att blogga lite när jag väntar på fucking tåg. FY FAN VILKET VÄDER, förstöde hela min dag. Men nu kom oskar så jag är inte heelt ensam :) och om jag kommer att bli sjuk gånger 56901 för mina fötter simmar i skorna. Önska mig lycka till idag :-)


8/12

Gud vad alla är sjuka! Känner att en fet förkyldning kryper sig på mig, men hinner nog vila lite på helgen. Imorgon är det matteprov (ojdå) franskaförhör och så ska jag till SYV. Ska plugga lite nu, kolla igenom inför matteprovet och så kom jag just på att jag måste skriva lite reading journals.. Och en väldigt viktig sak: äta glass :D Finns nog inget mer att skriva om, jo juste idag är det Sagas och Gustafs årsdag, Grattis <3

Asså har inga bilder, får fixa några fräscha nån dag. Fast det orkar man aldrig :P

måndag, tisdag, onsdag

Har haft fullt upp med öppna hus. Var på tullinge i måndags, mysig och gullig skola, men ksa jag gå där så vill jag bara gå i betéende. Fast då kan man komma i samma klass som väldigt fina personer, eller hur Angelica?
Igår var jag på vittra södermalm. Ingen mega skola, men sjukt mycket trappor :s Grejjen med den skolan är att dom jobbar med case, minst en gång varje dag i 2-3 timmar så är det som ett projektarbete. Ett tema som man jobbar med och dom visade är "svea", handlar om vad krävs för att vara svensk och blabla, regigion, historia och ett till ämne var med i det. Men att jobba med case (eller block) innebär att man måste vara engagerad, frammåt och ta mycket eget ansvar. Sen låg Sjölins i samma byggnad, var "närmare förrut" men nu hade de en egen rektor och lite så, men där ska jag verkilgen inte gå...
Orkar verkligen inte hålla på med gymnasiebajs!!! Och sen idag så var det ingen dans :'( och uppvisningen är om11 dagar! Sen är jag på väg att bli sjuk idag, råkade somna och sen gick det inte att plugga, allt var så töliiiigt!
Men nu ska jag sova, och Gabbi, tror att det är till höger för alla, iaf för mig.
Godantt :) 

asdgfhk- hej

Har städat mitt rum väldigt noga idag, älskar känslan av att vara i ett nystädat rum. Nu har jag pluggat lite, har i över en timme försökt att hitta hur många som har bergvärme i Sverige/ andra länder som använder sig av bergvärme och linande, men det går inte!!!!! Så snäääälla kommentera om du vet nån sida/ har hittat en länk :D
Skulle ha pluggat lite matte, men orkar inte. Ska istället läsa engelska och sen sova :)

godnatt

Usch vad stormigt det har varit idag! Det var inte kul att gå i kallt regn och vindar! Trodde att det skulle börja snöa men nänä. Nu ska jag sova, kände bara att jag behövde tanka på med ett stycke inlägg. Fast innan det ska jag såklart ta hand om mina älskade fåglar ;)
Imorgon blir det städning i mitt kaotiska rum(!) och pluugg.
Inte blockpuzzle, hatar att fastna på levlar
Mycket bättre :D

vooffff

Gick feta bra med franskaglosorna idag! Men så skulee vi tydligen inte ha någon idrott :(
Efter skolan då, RUSTA! Skojj med mysiga massagestolar, löpband och ko-strumpor :D Köpte en kräm, chokladkalender, chips och tuggummi, men glömde att köpa godiset som jag är helt säker att jag köpte, men det stog inte på kvittot, hade ju sett fram emot de :P men annars har jag haft så jäääääääääääääääääävla tåkigt, nu på kvällen. EN bra sak är att jag hittade birdland på market, så nu blir det nördning av det ett tag framöver, om min mobil klara av/ vill det.. Jaja ska sova snart, sova läänge, men kommer säkert vakna typ 5, hatar när det händer!!
hejdå :D (observera att jag har otroooligt tråkigt och inte har ett liv)


RSS 2.0