dagen

Idag har jag gjort flera saker. Var på ungdomsmottagningen med klassen, skojj. Sen käkade jag lite pommes från donken och åkte sen tillbaka till skolan. Efter no:n bytte vi kontor, det kommer att bli det bästa kontoret lungt!!
Efter skolan åkte jag och Angelica till farsta, behöver rusta upp min garderob inför hösten/ vintern. Köpte bara ett par jeans men ska shoppa mer i helgen tror jag. Och modiga angelica var lite spontan och tog ett hål i örat, uppe där det gör skiitont, fett modig!
Nu gör jag lite franskaläxa men den är så dum, bajsa på den. Sen ska jag packa gympakläder och försöka bestämma morgondagens outfit så jag slipper stressa, och sen ska jag sova vill sova länge idag. OCH wordeud klämmer man in lite här och där såklart ;)


Mina och Amandas båtar på umo


kontorsbyte!!!


läxor

Är klar med matteläxan, ska bara finslipa lite och sen kör jag på med franska. Vi har världens konstigaste läxa i franska: beskriv en av bilderna på sidan 55... Va? typ: a det är lite äcklig mat på en tallrik , eller det är en gubbe i röd mössa som gör en kruka, wtf?
Sen skulle jag behöva jobba lite på engelskan men jag vet ju inte vem jag admire så det får bli en annan dag :) Imorogn ska vi till ungdomsmottagningen, yeey :D och så ska vi byta kontor yeeeey :D

OCH JUSTE!!!! the date is set!! 18:e november klockan 7 <3

fail

for your own saftey: håll alltid en hand på locket när du skakar en burk.


Spillde ut musens mat över hela bokhyllan + golvet som jag precis har dammsugit, lite otur sådär som jag brukar ha.

mattime

ska äta nu, har städat hela dagen efter att ha kommit hem från Angelica efter maten blir det läxor. Lägger upp bilder sen från igår.

nails,


Vet att bilden är helt uppochner, bak-o-fram och så men man ser ju naglarna :P


ldfhsaope

ikväll har jag fixat naglarna, haft i hårinpackning, haft på nån återfuktande mask och nu slofsar jag i mig en daim, lite chips och en fanta :) Ska gå och lägga mig snart, har ändå inget bättre för mig och så måste jag ta igen alla timmar jag inte har sovit


1,5 mil senare..

Är helt död, så ont i fötterna! Men kände att det gick ganska bra idag, en gasnka bra sista strapats. Nu ska jag fortsätta vila/ sova, sätter kankse på någon film. Ikväll ska tydligen Jessicas kompisar sova här, bajsa. Men men, får fixa naglarna och såsa runt lite utan att vara störande. Så det finns tid för mer bloggande idag, men kanske inte ork :P

wordfeud

Vad har jag gjort idag? Spelat wordfeud såklart! Imorgon blir det strapatsen, är ganska taggad men jag kommer att dö!!!
Nu ska jag äta, bloggar nog mer sen.


bajs <3


:(

Är det bara jag som inte har fått skolfotona? Lite konstigt att min syrra fick dom men inte jag :( Men jag har ändå kollat igenom hela skolkatalogen. Blev så snygg, NOT! Men gud våran klass var ju underbar och vi hade bästa spexfotot! Nästan så man fick en liten tår i ögat när jag såg bilderna. Minns när jag gick i sexan och såg niornas bilder och tyckte att dom såg ut att vara 20, fast vi ser nog ut som 2 eller kanske inte i en sexas ögon med tanke på att dom gör det. Dethär är vårt sista år tillsammans, känns som att vi har känt varran i 500 år, gud kommer börja grina om jag fortsätter tänka så men dethär året kommer nog att vara det bästa och vi får träffas typ varje helg och ta igen alla andra gånger vi inte träffats ;)

mätt som en plätt

Kom hem för ett tag sen. Var och åt pizza med familjen och farfar, han åker hem imorgon. Tryckte i mig en hel pizza på typ 5 minuter, inte likt mig men jag var såååå hungrig! Och så fick jag och Jessica 500 kr var, thanks :D
Vad har jag gjort idag för övrigt då?? Öh, typ spelat wordfeud :)

Såhär rolig var dagens bildlektion som blev till busstund

pizza med bajs!

Kom nyss hem efter att ha träffat Saga. Tänkte blogga förrut men systern min tog datan ifrån mig :(
Idag var det så sågisgt i skolan fast duktiga jag somnade inte när jag kom hem :) Därför är jag såhäääääär trött just nu. Så jag ska duscha och leta efter mina nycklar och sova på min nya kudde :D Hahah, jag är så "obortskämd" och fattig, blir glad för en fucking kuddel. Ja jag vill ha pengar, allt blir så dyrt, för en sån som jag!

Dagen outfit har vi här då och jag har fan världens snyggaste ben ;)


söndag

Idag har jag.... vad har jag gjort?? Typ varit trött och städat och bakat och varit tröööött! Men all denna trötthet gör inget, helgen har varit så kul! En helg jag sent kommer glömma!
Jag borde egentligen blogga oftare men har inget att skriva om och så är jag helt enkelt för lat. Lat och bajsig, det är jag det!
Nu vill jag sova men Saga vill så gärna träffa mig. Är så strött men vi får se.

trött och sliten.

Vilken kväll det var igår. Säger bara fredagsmys! Hade det supermysigt och sömn, det var något som fick vänta, ca 2 timmmar blev så ska nog vila/ sova lite på soffan nu :) Sen ska jag duscha, fixa mig och kanske måla naglarna. Och slå in presenter till Sofia och Amanda som ska ha sin fest idag. Kommer att bli lite ´dagen efter fest, men det är ju alltid så trevligt att träffa flickorna. Bilder från igår kommer förhoppningsvis senare.

packlista

Redan fredag. Eller nä, ÄNTILGEN FREDAG! Ska ju sova i skolan så nu ska jag packa och sedan kasta ig på soffan och snarka lite. Vid halv sex så åker jag och mamma för att hämta Angelica och hennes mamma. Det kommer att blir så skojj har knappt kunnat sittat still idag. Inte Uffe heller :P


torsdag

Srev ett inlägg förrut och vad hände när jag tryckte på publicera.knappen? Datan förlora internet och jag var tvungen att starta om. Såklart -.-

Igår kom ju sakerna från ELF så idag hade Gabbi med ett stort paket till skolan. Det var lite som julafton, mycket trevligt ;) Jag hade beställt två borstar och ett rengögringsmedel till sminkborstar.
Imorgon kväll så blir det övernattning i skolan :D Därför måste jag gå och lägga mig snart så att jag inte somnar, man vill ju inte riskera att bli nerkladdad med smink och grädde eller något.
Men för att kunna sova så måste jag bli klar med läxan. Konstigt jag har avslutat så flera gånger. Men mina armar har en förmåga att klicka på facebook och lite på internet. Och benen brukar vilja springa till köket för att magen vill det, eller så ladar dom i soffan. Och ögonen, de är lite ute och cyklar- bokstavligen!


kebabdrömmen


Rena rama drömmen ju! Alla måste rösta på dom!
http://mysmatchen.se/#/



onsdag

Nu är jag hemma (som jag har varit i några timmar) och har tagit mig en liten tupplur, gud så skönt! Men nu ska jag ta tag i SOläxan och krönikan eller franskan. Dagen var som den var- helt vanlig eller vad man ska säga. Slutade tidigare idag, jag och Angelica drog till Huddinge för att ... Ja du vet 
Och just nu så är jag otroligt sugen på kakor! Fast jag har redan ätit två idag men snart kommer man troligen stå ute i köket och leta efter kakor. Fast nä. 
Och för övrigt så vill jag har pengar idag tack! känner mig lite pank med mina 30 kronor på kontot :(


 


13/9

Idag är det den 13:e september. Då fyller Saga år. GRATTIIIS ÄLSKLING! :D var hos henne idag och åt lite mat och tårta. Så fick hon ett fotoalbum av moi :)
Idag åkte jag, Amanda och Sofia till huddinge och köpte godis till på fredag men jag kommer att behöver köpa mer då allt kommer att försvinna när jag pluggar. Men jag längtar till på fredag!!!!! Tack snälla mamma och Angelicas mamma för att ni ställde upp för oss!

Nu: superturbo-städning av rummet (= plocka upp altt från golvet och dumpa det någonstans)
Om några sekunder: turbofixning för morgondag och bums isäng :)


work, work, work

plugga, plugga, plugga, plugga och vad var det? PLUGGA!
Det lär mina kvällar bestå av framöver. Fast lite ett och annat kan jag nog klämma in. Kanske lite idol ikväll :)
Ja, det var väl det jag hade att säga, finns inte så mycket intressant idag. Men imorgon :D



- Vi försöker ju planera så att inget krockar och så värmer vi upp lite smått i början. 
HA! roliga lärare som tydligen inte har en aning om vad dom pratar om!

11/9

Tänk att idag är det tio år sedan det där hemska hände. Tror inta att att det finns någon tidning utan en minst tre sidor lång artikel om det. Jag minns ju inte när det hände, men jag har alltid vetat det.
Anyway. Igår kväll så beslöt jag mig för att övernatta hos Saga. Vi hade tänkt att träffa nån men antingen så var personens mobil avstängd eller så lanade personenen. Och så var det ingen hockeymatch :( Så vi sov lite på soffan istället ;)
Idag åkte jag en sväng till Farsta, mamma köpte en supermysig halsduk eller vad man säger, till mig. Nu är det dags för lite NO, skriva krönika och kanske lite franska. Och matte var det också. Måste sova mycket också! Mycket som kommer i veckan, mycket roligt! :)


ge mig mat!

tror att magen har ätit upp sig själv! Men så är det med sega föräldrar.
Idag var jag ute och sprang med Saga, det gick bra! Sen satt vi i solen och hade det bra. Nu är maten äntligen klar! Efter det ska jag nog träffa Saga lite mer :D
Och jag kommer att ha otur i 7 år, krossa en spegel idag :/


fredag :D

Äntligen är det fredag. Skönt med lite helg! Men guuud så tråkit jag har! Serriöst vad ska man hitta på?!
Som tröst/ tidsfördriv sitter jag och kollar på väskor och kläder :P det kan man ju aldrig få för mycket av. MEn för att köpa något behövs det pengar- något som är en bristvara för min del.
Haha sämsta inlägget nånsin men jag är fett cp idag och har så jävla tråkit!!!!!!!

shirley <3

Stort grattis till Amanda och Sofia som blir så gamla som 15!
Och tack för presenten som Amanda gav mig från hennes resa, klockren!
Det var typ dagens händelser, imorogn äntligen fredag :D Nu ska jag börja röra mig mot sängen wow kanske får lite sömn inatt ;)


Haha så cool! Min maskot som kanske får följa med lite då och då :)


onsdaag

onsdag redan, känns som att veckan har gått ganska fort men de två jobbigsate dagarna återstår. Vad har jag gjort idag då? hm inget speciellt förutom att vi hade gympa när det regnade som mest och var självklart tvugna att springa ute! Sen blev jag kall och mina skor var väldigt blöta och sminket hade runnit ner till hakan :(
Snart är det dans. Ska träffa Saga lite innan tror jag men nu mat-time!! :D

hällow

Sitter och pluggar franska, känner mig fett duktig:) Åkte till Skärholmen med alla utom födelsedagsbarnen. Det inköptes ett och annat kan jag säga. Men höjdpunkten på hela dagen var när jag blev lite gentlefröken om jag får säga det själv. Såhär gick det till:
Vi hade åkt tåg till Stuvsta och skulle åka upp för rulltrappan til själva stuvsta. Innan mig så var det en tant som gick på rulltrappan. Hon höll i barnbarnets sparkcyckel och vinglade på rulltrappan. Gick på och precis när jag bröjat åka upp så ramlade hon på mig! Verkligen pladdask! Jag tänkte men shiiet.. Och det gick inte att lyfta upp henne eller något. Så jag fick åka upp för rulltrappan med en tant på fötterna men vid slutet så försökte hon inte ens resa sig. Fick typ hoppa över henne och försöka dra upp henne. trodde att jag skulle kissa på mig, asså guuud va jag höll mig för garv! Men sen tänkte jag på hur det kunde ha slutat om inen hade stått bakom mig eller om jag också hade ramlat bakåt. Haha det hade blivigt äkta domino!
Men nu ska jag surfa runt lite till och så väntar dudchen på mig och sängen(!)


Je déteste les devoirs!

Sitter i sängen på en hööög med kläder. Började sortera men kände mig för att blogga och så råkade jag kasta mig ner på alla kläder. Men jag måste verkligen rensa upp i min garderob som av någon konstig anledning har bosatt sig i min korgstol... Och så borde jag dammsuga och fixa lite allmänt men det är ju mycket roligare att sitta framför datorn!
Idag beställde jag och tjejerna lite från Elf, eller lite det slutade på 800 kr hehe. Nu på kvällen sprang jag över till Saga :) Hon hade hittat en perfekt moppe!! Och medans hon höll på med det så tog jag det underbara beslutet att sova lite på luftmadrassen som råkade vara ivägen :)
Imorgon ska det köpas presenter! Men det är så svårt att bestämma what to buy. Aja sånt är inte lämpligt att diskutera här och nu för nu ska det turbostädas! allt går till musik

Till Sofia

mms_img68860 (MMS)

Igår när jag åkte med mamma och handlade så var hon såklart tvungen att åka förbi blomsterhandeln! Då såg jag denna magnifika växt. Säger bara en sak: mullbärpower!


men snälla,!

Kan du som har ätit upp min kamerasladd ge tillbaka den tack!!

Städar lite i mitt rum, och så var det domdär glosorna -.- och så får jag inte glömma tygerna till slöjden imorgon! Måndagarna är faktiskt ganska chill på vårat nya schema. Okej, so och matte är inte det roligaste men jag ser inget negativt med sovmorgon, 2 timmar rast och syslöjd :)

 

         
          såhär fin är jag just nu....


förkyld

Japp, idag är man snorig som satan och låter som en hes kråka :(
egentilgen borde jagg plugga franska, men nä det är bara för tråkigt! Så det får jag göra senare. Nu vet jag inte riktigt vad som kommer att hända, kanske lackning av naglarna..

godistime

Jag och Angelicka åkte till Skärholmen idag. Fem minuter efter att vi kommit dit så börjar det tjuta och det visade sig vara brandlarmet! Så vi gick ut, jag blev skiträdd! Ute träffade vi Sofia och hennes kompis Chasse. Efter att ha väntat på att få släppas in en halvtimme tror jag, kändes som två timmar, så gav vi upp och åkte hem. Så det blev blev lite fail :(
Men nu ska avsluta dagen med godis och film, eller det kanske blir lite csi-maraton. Hur som helst- mys! Och man kan inte faila med att äta godis! :D


Viktigt meddelande! Brand har utbrytit i b...

Viktigt meddelande! Brand har utbrytit i byggnaden. Lämna genast byggnaden. Andvänd inte hissen.


free fallin'

hej, börjar känna mig lite trött. Har försökt lugna ner lite efter kvällen. Blev en lite spontan hockematch på kvällen, men det var värt varenda minut! Sjukt bra spelat av båda lagen, men vasst! Stackars killen som fick axeln ur led :( Jag och Saga var fett inne i spelet med våra ostbågar, haha...
Idag hade vi det väldigt kul på Södertörnsspelen. Massa olika lekar som går ut på samarbete, de olika årskuressrna blandas och eftersom vi är nior nu så fick vi leda lagen och vi var bäst på det! Vårt lag vann ju inte precis men det var ganska skojj. Extra kul blev det för att jag och Sofia fick en ny bff. Lilla William :) men tyvärr så skulle han iväg på klassresa efter ett tag. Fast vi kommer ju träffa honom i skolan!
Imorgon ska jag städa mitt rum och åka till Skärholmen med Angelica

     
Fanbild med den sötaste bästa vännen, men han var ju tvungen att grimasera,
och Sofia var tvungen att täcka sitt gulliga face :P <3

Fredagsmys med saga. Ett paket ostbågar oc...

mms_img67265 (MMS)

Fredagsmys med saga. Ett paket ostbågar och en hockeymatch ;-)


regn

Det regnar ute... Spöregnar! tur att jag hann hem! nu ska jag äta och sen baka tror jag :) nån som vet något gott jag kan baka nästa gång?
Skriver om dagen senare!! :D

RSS 2.0