Sista åket är åkt, Nisse och jag solar lit...

Sista åket är åkt, Nisse och jag solar lite i teliasoffan och har det gött, när som andra kommer så ska vi till huset, packa och åka till karlstad. Men det har varit jättekul! Hörs snart


fem fina fakta

  • Jag drömmer ofta mardrömmar om att jag nästan brinner upp
  • Min favoritglass-smak på sommaren är mangosorbet
  • Just nu skulle jag vilja resa! Till Australien, eller London om det vore varmt
  • Jag kan tycka att det är kul med matte, men hatar no!
  • Jag har börjat gilla One Direction

   


Mot Sälen!


åh så snygga! Mer snö än förra gången vi var där = mer folk..
Menmen det ska bli kul ändå :D


eyy packa mera

Håller på och fixar några tidsinställ nu, sen ska systrarna Barnes leka matlagningsprogram, eller?. Nej men mamma är inte hemma för att mata sina kycklingar så det får bli lite hamburgare med en massa pommes idag :)
efter maten så måste jag packa allting inför sprotlovet, åker imorgon runt ett halv två till Karlstad. Så efter maten måste jag ladda alla saker, fixa lite fräsch musik på ipoden, packa alla skidsaker+ vanliga kläder, packa resten av väskan.
Nu kallar Jessica, tror inte jag hinner blogga mer ikväll, eller har ändå inget mer att skriva om så vi bestämmer att detta blir sista inlägget innan lovet, om jag inte hinner blogga innan vi åker.


sjuk, igen

I söndags satte jag mig och pluggade som jag skrev. Mamma förhörde mig på musikprovet när jag fick en riktig febervåg och blev jätteförkyld så det blev stanna hemma från skolan igår. Hade också hög feber och hela paketet och inatt kunde jag inte sova för att jag skulle börja hosta hela tiden :( så jag stannade hemma idag också. Mår bättre än igår, även om jag har lite feber och inte kan prata utan att låta som en säl/ börja hosta :( börjar låta som värsta "det -är-så-synd-om-mig"-inlägget hoppas att jag blir frisk snart, man missar så mycket i skolan om man är borta nu för tiden. Men huvudsaken är att jag är frisk när vi ska till Sälen :)
Bra att det är studiedag imorgon då, så hinner jag bli tillräckligt frisk för att kunna ta mig utanför huset.
Nu ska jag börja fixa lite tidsinställda inlägg inför sportlovet, blir borta fredag- lördag (herregud en evifhet i lilla karlstad..)


oj jättebra bild, not men inget bra tillfälle att visa bild på mitt face..


pluggsöndag

Söndag igen, en riktig pluggsöndag med musik, engelska, fysik och franska.
Kungsberget var skitkul såklart! Vädret var också perfekt, pjäxorna däremot var dom sämsta jag haft!! Kan fortfarande inte sträcka/ böja fötterna.
Igår fick vi lite trevliga gäster, asnice då vi inte hade setts på ett halvår elller så. Runt tolv idag åkte dom hem. Sen tog jag en liten powernap, känner att jag är påväg att bli sjuk igen men det passar inte in mitt schema just  nu!
Trevlig helg var det iaf! Åter till det tråkiga plugget :(


taggad

Blir inte så mycket bloggande nu, prov på prov på läxa på gymnasium på fritid på leva, men ska försöka nästa vecka eftersom att jag är borta hela sportlovet, mamma kom hem idag och sa att vi skulle dra till Sälen i några dagar så Olivia vi ses där ;)
men innan Sälen så blir det ju Kungsberget för sista gången med bästa klassen! Fick en taggakick nu :D
Så just nu packar jag medans jag jazzar runt till lite melodi och städar, ska ju få gäster lördag-söndag :)
Men vi höööörs!!!


vecka sju

I helgen har jag pluggat, städat, bara chillat och levt livet :) kanske att jag borde ha flytta tillbaks mina kläder till min gaderob, och pluggat lite magneter, men vem fan orkaaaaar?
Just nu sitter jag och söker gymnasium, herre gud drömmer mardrömmar om det här varje dag :( men längtar så tills fredag!!! Skidresa med många härliga personer, (sista gången som klass) ska bli så kul, hoppas bara att vädret är på humör. Sen fick sa mamma typ nyss att våra kära vänner från Eskilstuna kommer på lördag, ännu en superbra sak att se fram emot! Har inte träffat dom sen...... för länge sen!
Det tråkiga den här veckan kommer vara SO-skrivupgifft imorgon för högre mål, kan lika gärna sova i skolan istället för att komma hem typ 7. Sen var det ett förbannat no-prov :(
men kommer inte kunna sitta still på stolen, längtar tills på fredag :D :D


#9


#8



#7


2050

Idag skrev jag ju som alla andra nior svenska nationell uppsats. Valde att skriva brev till 2050. Stackars den som kommer rätta den, hade liksom jättebra upplägg i huvudet men det är en annan sak att försöka få ner det på pappret.
drog hem efter nästan tre timmars skriving eftersom jag fortfarande är sjuk. Men imorgon ska jag nog kriga mig igenim en dag i skolan, vi borde serriöst ha fredagsmys-outfits i skolan på fredagar, orkar inte fixa mig (onepiece?)
Nu sitter jag här och läser en massa olika bloggar och letar efter uppiggande inspirationskällor, ska försöka rull ut till köket och ta en glass också, hörs sen


Bilden var lite passande till svenska np temat :P


sjuk

bloggen kommer att få lida ett tag framöver pga. alla dessa prov. Men just idag kan jag blogga för jag är sjuk. Känner mig som en ful flodhäst.
Betyder att jag missade matteprovet och måste stanna till halv 7 nån dag :( imorgon kommer jag på svenska nationella, tre timmar asså.. måste beställa hem lite godis till imrogon!
Så den här veckan är tummen ner! Men nu ska jag kolla på lite svampbob tillsammans med en iskall burk cola. Ska man ta en bulle också? bakade i söndags istället för gymmet, känns bra :)


snabb update

Ska snart iväg och träna, kastar upp ett ganska meningslöst inlägg medans jag väntar på att gå till bussen. Igår så var det jätttefint men såå kallt ute, så det blev några bilder, dock inga mästerverk. Så fort jag orkar ladda över bilder till datan så blöir det lite nytt, det var alldeles för länge sen jag gjorde det. Men det enda problemet är att jag inte orkar.. Så nu ska lata Rebecka ta och lata sig lite mer.
Och pappa ringde imorse, det var bra och blabla och han lovade att komma hem med en bikini till mig, han var ganska säker på att det fanns någon med "flaggtema". Glad :D

2/2

Nu drar nationella proven snart igång, samtidigt som man måste stressa på med allt annat som man inte har hunnit med, så det finns risk för dålig update ett tag framöver. Men denhär veckan har gått ganska fort känns det som. Igår var jag i stan och hämtade ut min nya bebis, (tha objektiiv), och så fick ett par jeans följa med mig hem. Senare var det dans.
Idag hade vi matteprov, det kändes bra, lyckades rädda vad som kunde blivigt stooora misstag. Annars tråkiga lektioner. Efter skolan invigde jag min träningsvår på friskis &svettis med Angelica och Sofiorna. Var jättekul att träna, kände igen en massa folk, bla idrottsläraren. Däremot känner jag att jag kommer att lida av träningsverk imorgon. Sen har det ju blivigt mycket plugg också.
Imorgon är det fredag, yeey! Men det är imorgon, först dags att slänga mig lite på soffan, och sen sova, blev jättetrött av att skriva det här inlägget!

Ska försöka ta några fancy bilder i helgen, så det blir lite färska foton här! :)


RSS 2.0