Snö

Lite dålig update, försökte blogga igår men det ville inte publiceras.
Veckan har varit ganska chill, har bara haft ett prov och på lektionerna har inte mycket gjorts.. Just nu är jag jävligt besviken på Sverige.. SNÖ. Innan min födelsedag, varför är det aldrig så här på julafton?! Men nu börjar en twitcam som jag måste kolla på :)


Free spirit

Hade sån tur när jag var i stan i onsdags. En JC skulle flytta och hade 75% rabatt på allt. Hittade den här plus en mössa


Morgonläsning

Godmorgon! Gick upp för en halvtimme sen, kan inte gå upp typ halv tolv och veta att inget kommer bli gjort. Äter frukost nu och läser en tidning av dn som handlar om mode. Äntligen nånting som låg på köksbordet som jag faktiskt vill läsa.
Idag är det väl städa och lite läxa som står på schemat. Kanske hittar på något efter det. Antagligen inte


pluggish

Andas in. Pusta ut. OJ vilken vecka! Har haft massor med uppsatser, muntliga arbeten, inlämningar, prov, läxförhör. Har även haft flera inställda lektioner, typ 3-4 timmar mitt på dagen, både onsdag och torsdag. Vad ska man göra då liksom?! Drog in till stan båda gångerna, shoppade en dag, pluggade andra (duktig tjej). 
Idag var så ursäkta, jävla helvettes typsikt!!!!! Vi hade ingen historia igår, men det stog inget på fronter, fast vi fick reda på det via expeditionen. Idag då, krigade mig upp, ingen motivation inför dagen, hann inte med frukost och var ful som fan+ missade ena tåget. Kommer lagom glad till skolan och såklart är historian inställd. Åh vad glad man blir, KAN HAN LÄRA SIG ATT SKRIVA UT PÅ FRONTER???!?!
Och gissa vad jag gjort nu på kvällen? Först träffat Saga lite hastigt, bra laddning inför..... ekonomiuppgiften som jag tror jag nämde för några dagar sen. Nej, jag orkade inte göra klart den och lämnade den till sista minuten.LÄxa på en fredag, aningen tragiskt liv bara. Inlämningsmappen stängde 23.59. Klockan 23.51 fick jag en sån här skrivattack när hjärnan besstämmer sig för att koppla på och tangenterna nästan går sönder för man skriver så mycket. Började grina när klockan tickade över till 00.00. Men tur att läraren är virrig, mappen är öppen några timmar till :) Blev iaf nöjd med uppgiften. 
Känner att inlägget blev en uppsats, har fortfarande ekonomi-uppsatstänk i huvudet ;)
BRA JOBBAT till den som läste!!! 

känner mig så här just nu. Är helt överspeedad, kan bero på att jag svepte i mig en colaflaska för att orka med läxan, och att min hjärna fått kortslutning för den inte jobbat så här hårt på.. alldedes för länge sen. Men ska läsa och försöka sova!

autumn


Behövde hösta till det lite här, låter ju så mysigt med höst när men läser listan, men kollar man ut så möts man av regn och mörker, kul... Tur att man är inne! Fast det är ganska mysigt att kolla på film och ha onepiece och en massa filtar höra regnet mot fönstren, som jag ska göra när jag är klar med ekonomin

Klassfoto

Här har vi då årets skolfoto på Ek12a som jag fick hem i veckan. Lägg märke till att fotografen satte de längsta alldeles för långt till höger, ser helt cp ut!


Planka

Är på väg till skolan nu, pallade inte gå på hälsokontroll ville ju ha min sovmorgon! Vi har matte, lunch, engelska och natur så det blir en ganska kort dag.
Sen har jag för första gången plankat i de nya spärrarna, men det var ett misstag okej! Dörrarna stängdes aldrig för den som gick innan mig så jag trodde spärren var trasig men insåg att det inte var så när armen kom i kläm. Tur att man har tjock jacka, men fan vad pinsamt det var! Bäst av allt var att jag höll i sl-kortet, han framför kolla lite snett på mig ja.. Men men, we hörs later


TVD season 3

Usch vad kallt det är asså! Känns som jag tjatar om det väldigt mycket men det var ju verkligen så att när man en dag gick ut så var det typ 8 grader kallare än dagen innan.
Skoldagen då, ganska tråkig, lång. Vanlig skoldag med andra ord. Har sjukt mycket att gör till nästa vecka men ska försöka hålla bloggen någorlunda uppdaterad (försöka, kan inte garantera något..)
Imorgon har vi egentligen sov morgon till halv tio tror jag, men jag har ju fått den turen att få tid till häslosamtal tio över åtta. Älskade häslokontroller, älskade skolsköterskor... Kanske råkar komma lite sent. Och juste, snälla mamma kom hem med säsong 3 av Vampire Diaries idag, ska kolla igenom hela säsongen så jag blir lite updated, sen borde det ha kommit till Sverige. Nu är det dags för mig att fixa tills morgondagen, stalka lite på twitter och sova

Hejdjfl

Är på väg till skolan och det har typ blivit vinter! Fryser ihjäl! Idag har vi tre lektioner bara men ett läxförhör och två prov, yay. Och även om vi börjar sent är man skittrött sista lektionen, känns så segt att komma hem halv sex.
Ser iaf fram emot dansen idag :) sen måste jag läsa klart den där jävla boken


Fryser

Snacka om jobbig orientering! Palla sätta ut kontrollerna i mitten av träsk eller vad man säger, mysiga skor fick man. Och det var så kallt! Tappade känseln i vänster hand och upp längs armen. Fryser fortfarande!
Har just ätit lunch, en smoothie (kärlek till smoothies! <3) och mackor :) nu ska jag kolla på doldisen som jag missade i söndags och sen läsa


orientering

Hellooo
Idag har vi orienteringsdag, är så grymt taggad för att springa i en kall, blöt skog och lera ner skorna och säkert dra på mig en förkyldning. Och så vore det bra om nån kunde läsa en karta, men icke. Klassens start är 10.30 men jag vaknade runt sju :( jaja gillar när man har tid att chilla på morgonen.
Förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid, har planerat att bara ta de närmaste kontrollerna. När jag kommer hem måste jag plugga! Svenskaboken ska vara utläst till på torsdag, har en 230 sidor kvar.. Sen blir det lite sam, kanske lite ekonomi och matte också
 
yes that's me..

Korkad

Hahaha åh jag är så korkad som gick till skolan idag!!! Har redan slutat och pallar inte åka hem men inget är antagligen öppet. Är iaf på väg in till stan får strolla runt lite tills affärer öppnar eller sitta på nåt café och läsa i engelskaboken. Det här är vad jag gjorde, jävla tabeller, kul!


L'italiano

Är i stort sett helt frisk nu så var i skolan idag, hade inte varit det på en vecka, legat och dött av feber. Men now I'm back!
Pluggar lite italienska som är tills på onsdag. Sen har vi prov samprov på torsdag och uppsats om engelskaboken på fredag, som jag har 100 sidor kvar i... Imorgon har vi data klockan åtta, känner en enorm längtan. Ekonomin är inställd och på svenskan ska man läsa så det än ingen lektion heller. Helt onödigt att gå på jävla datakunskap när man lär sig att göra större radavstånd och lägga in länkar, saker som man absolut inte kan. Men mamma kommer döda mig om jag inte går, har tillräckligt med frånvaro. Tänkte typ åka in till stan efter, men nu åter till pluggandet!

 


RSS 2.0